Fotbehandling Geilo

Fotbehandling

Velkommen til vårt utvalg av fotpleiebehandlinger, designet for å gi føttene dine den oppmerksomheten og omsorgen de fortjener. Enten du er på jakt etter en enkel oppfriskning av neglene med gel polish, en dypgående spa-behandling, eller en grundig pedikyr, har vi skreddersydde løsninger for å møte dine behov. Våre behandlinger kombinerer estetikk med velvære, og sikrer at føttene dine ikke bare ser fantastiske ut, men også føles fornyet og velpleid.

Gel Polish Føtter

For en umiddelbar oppgradering av føttene dine, tilbyr vår Gel Polish-behandling en fullstendig rengjøring og forming av neglene og neglebånd. Avslutt med et strøk av holdbar og glansfull gel polish som reflekterer din personlige stil.

Spa Fotpleie med Gel Polish

Vår omfattende Spa Fotpleie med gel polish tilbyr den ultimate kombinasjonen av pleie og skjønnhet for føttene dine. Behandlingen omfatter alle elementene fra vår spa-behandling, inkludert skrubb, fotbad, og massasje, og avsluttes med påføring av en strålende gel polish for det perfekte, langvarige resultat.

Spa Fotpleie uten Gel Polish

Unn føttene dine en luksuriøs spa-opplevelse med vår Spa Fotpleie uten gel polish. Denne behandlingen starter med et mykgjørende fotbad, etterfulgt av en skrubb for å fjerne hard hud. Vi inkluderer også rengjøring og filing av neglene, før vi avslutter med en avslappende fot- og benmassasje som vil forlate deg følelsen revitalisert.

Dry Pedikyr

For de som foretrekker en rask, men effektiv behandling, tilbyr vi Dry Pedikyr. Denne behandlingen fokuserer på forming og pleie av neglene, fjerning av hard hud, og avsluttes med filing og næringsrik negleolje for å fremme sunne og sterke negler.

Våre skreddersydde fotpleiebehandlinger er utformet for å gi både velvære og estetikk, slik at føttene dine kan se og føle seg sitt aller beste. Book din behandling i dag og ta det første steget mot vakre og velpleide føtter.