Om Fjellglød

Om oss

På Fjellglød Hud og Velvære er vår misjon å sørge for at hver kunde føler seg unik og godt ivaretatt. Vårt team av erfarne terapeuter tilbyr skreddersydde behandlinger for å sikre at hver opplevelse er spesielt tilpasset dine behov. Hos oss finner du en harmonisk blanding av profesjonell hudpleie og en avslappende atmosfære, hvor fokus alltid er på dine resultater og velvære.

Våre medarbeidere

Cecilie

Med over et tiår i bransjen, er Cecilie ekspert på både avslapning og resultater.

Bjørnar

Nevrorefleksologi fokus på årsaken til dine smerter og plager Nevrorefleksolog Bjørnar Strendo jobber ut i fra en helhetlig forståelse av kroppen og fokuserer på årsaken til pasientens plager. Behandlingen inneholder systematisk arbeid med ulike punkter i huden for å stimulere nervesystemet til å påvirke sykdom og skader som har oppstått i kroppen. Det kan løse årsaken til problemer som smerter i rygg, nakke eller skuldre, hodepine, treningsskader eller plagsom allergi. Link til nettsiden min med online booking: Bjornarstrendo.no

Borislava

Vår negledesigner, Borislava sørger for at du forlater salongen med vakre negler.

Helene

Kostholdsveileder og helsefagarbeider, Helene tilbyr rådgivning for en sunnere livsstil.
Fjellglød Hud og Velvære

Filosofi

Vår filosofi er grunnfestet i troen på at ekte skjønnhet og velvære kommer innenfra. Hos Fjellglød, forstår vi at hver person er unik, og derfor legger vi stor vekt på personlig tilpasning i våre behandlinger. Vårt mål er ikke bare å forbedre ditt ytre utseende, men også å fremme indre velvære og selvtillit.

Med et team av dyktige og erfarne terapeuter, tilbyr vi en rekke tjenester som spenner fra avansert hudpleie til avslappende massasje og kunstnerisk negledesign. Vår kompetanse strekker seg over flere fagfelt, og vi er dedikerte til å holde oss oppdaterte på de nyeste teknikkene og behandlingene i bransjen. Dette sikrer at vi kan tilby det aller beste innen hud- og kroppsbehandling til våre kunder.