Hjelpesider og info

Frakt & Levering

På Fjellglød Hud og Velvære forstår vi at rask og pålitelig levering er en viktig del av din handleopplevelse. Derfor jobber vi hardt for å sikre at alle dine kjøp blir håndtert med største omsorg og effektivitet fra det øyeblikket du fullfører bestillingen til varene ankommer din dør.

Fraktprosessen:

 • Forberedelse av Bestilling: Vi behandler og pakker din bestilling med største nøyaktighet. Normalt blir bestillinger sendt ut innen 1-2 virkedager etter at kjøpet er fullført.
 • Leveringspartnere: Vi samarbeider med pålitelige frakttjenester for å sikre effektiv levering. Våre leveringspartnere er valgt for deres hastighet og pålitelighet.
 • Leveringstid: Leveringstiden kan variere avhengig av din lokasjon, men vi sikter etter å levere innen 3-5 virkedager i Norge. Internasjonale leveringstider kan variere.

Leveringskostnader:

 • Standard Frakt: Vi tilbyr konkurransedyktige priser for standard frakt. Priser kan variere basert på størrelsen på bestillingen og leveringsadressen.
 • Gratis Frakt: For bestillinger over en viss sum, kan vi tilby gratis frakt. Detaljer om dette tilbudet vil være tilgjengelig ved kassen eller på vår kampanjeside.

Spesielle Hensyn:

 • Sporing av Pakker: Når din bestilling er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjon, slik at du kan følge med på pakken din underveis.
 • Internasjonale Leveringer: Vi sender også til en rekke internasjonale destinasjoner. Vennligst vær oppmerksom på at leveringstider og fraktkostnader kan variere, og det kan påløpe ekstra avgifter som toll og importskatter.

Kundesupport: Vår dedikerte kundeservice er alltid klar til å assistere deg med eventuelle spørsmål om frakt og levering. Ikke nøl med å kontakte oss for assistanse.

Hos Fjellglød Hud og Velvære er vi dedikerte til å gi deg en glatt og problemfri leveringsopplevelse. Vi verdsetter din tid og din tillit til oss, og vi jobber kontinuerlig for å overgå dine forventninger.

Returer og tilbakebetaling

Returer: Fjellglød Hud og Velvære

Vi på Fjellglød Hud og Velvære forstår at tilfredsheten til våre kunder er avgjørende. Derfor strekker vi oss for å sikre at alle våre produkter og tjenester møter de høyeste standarder. Skulle du likevel finne at et produkt ikke oppfyller dine forventninger, har vi en enkel og kundevennlig retur- og refusjonspolitikk.

Returprosess:

 • Tidsramme for Retur: Produkter kan returneres innen 14 dager etter mottakelse, så lenge de er ubrukte og i sin originalemballasje.
 • Slik Returnerer Du: Kontakt oss på fjellglod@gmail.com eller via telefon på 47131464 for å starte returprosessen. Vi vil gi deg all nødvendig informasjon og veiledning for returforsendelsen.
 • Refusjon: Når vi mottar og inspiserer returvarer, vil refusjonen bli behandlet. Refusjonen vil bli kreditert tilbake til din opprinnelige betalingsmetode.

Spesielle Hensyn:

 • Behandlingstjenester: Vær oppmerksom på at tjenester som hudpleiebehandlinger og massasjer ikke er refunderbare. Vi anbefaler å kontakte oss på forhånd hvis du har spørsmål eller bekymringer om en spesifikk behandling.
 • Skadede eller Defekte Varer: Hvis du mottar et produkt som er skadet eller defekt ved ankomst, vennligst gi oss beskjed umiddelbart for en rask løsning.

Kundeservice: Vår kundeservice er her for å hjelpe deg med alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående våre produkter eller din bestilling. Ikke nøl med å nå ut til oss.

Hos Fjellglød Hud og Velvære er vi dedikerte til å gi deg en behagelig og bekymringsfri handleopplevelse. Din tillit og tilfredshet er viktig for oss.

Vanlige spørsmål

Hos Fjellglød Hud og Velvære er din tilfredshet vår prioritet. Hvis du ikke er fornøyd med ditt kjøp, kan du returnere produktet innen 14 dager etter mottakelse, forutsatt at det er ubrukt og i sin originalemballasje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Etter at din bestilling er sendt fra oss, vil du motta en e-post med sporingsinformasjon. Du kan bruke denne informasjonen til å følge leveringsprosessen for din bestilling.

Vi aksepterer en rekke betalingsmetoder, inkludert kredittkort som Visa og Mastercard, samt digitale betalinger som Vipps og PayPal.